Лацио сам се препъна на старта на Лига Европа, като загуби у дома с 1:2 от Ред Бул Залцбург в мач от група G, където е и българският Левски. „Небесносините” водеха в резултата почти до края на срещата, но изпуснаха контрола в нейния край и с попадение в добавеното време загубиха трите точки на свой терен.

Мауро Сарате, който се възстанови от контузия, отново бе титуляр за Лацио, както и Хулио Крус и Мурад Мегни, но цяло първо полувреме римляните изпитваха сериозни трудности да намерят път към вратата на австрийския си противник. Крус имаше един от редките шансове за Лацио през първите 45 минути, но Густафсон спаси. Крибари пък без малко да изпрати своите на почивка с гол пасив, като бе на път да вкара топката в собствената си врата, но за негов късмет тя мина на сантиметри от вратата. Залцбург имаше и претенции за дузпа заради фаул срещу Янко, но реферът ги подмина.

Влезлият на почивката Паскуале Фоджа успя да открие резултата в полза на домакините в 59-та минута, а малко преди това Сарате удари и гредата.

Грешка в отбраната на Лацио в 82-та минута позволи на Шеймер да изравни резултата, а след още едно неразбирателство при „небесносините” Крибари подари топката на Янко, който донесе победата на Залцбург в третата минута от продължението.

В следващия кръг от група G на Лига Европа, Лацио гостува на Левски в София.