Симоне Индзаги със сигурност остава треньор на Лацио и през новия сезон. Това е новината на авторитетното италианско издание "Газдета дело Спорт", което се позовава на собствени източници от клуба. 

По-малкият брат Индзаги ще получи кредит на доверие, дори да не успее да класира "орлите" в Европа, каквато беше целта преди началото на тази кампания. Представянето на тима обаче се е харесало изключително много на президента Клаудио Лотито. 

Точно затова големият бос ще го извика на среща в дните около края на сезона и ще му предложи да преподпише договора си. В момента той има клауза в настоящия си контракт, който го удължава автоматично след класиране в Европа, но за да се застрахова, Лотито директно ще му предложи да подпише директно. 

В момента Лацио се представя изключително добре през сезона и има всички шансове да се докопа до някоя от първите пет позиции, които дават квоти за евротурнирите. Освен това "орлите" са и на полуфинал за Купата на Италия, където имат две здрави дербита с Рома.