Спортният директор на Лацио Игли Таре разкри интересен факт след победата над Фиорентина навръх 116-ия рожден ден на клуба. Той обяви, че е била отхвърлена оферта на стойност 50 млн. евро за бразилската звезда Фелипе Андерсон. 

Тя е била отправена от Манчестър Юнайтед, но албанецът направи уговорката, че предложението е било факт през лятото. Сега твърди, че не очаква нова оферта през зимата и не очаква да има продажба. 

"Искам от сега да ви кажа, че официално предложение от Манчестър Юнайтед през този месец не сме получавали. Такова имаше през лятото и беше на стойност 50 млн. евро, но я отхвърлихме."

"Направихме го, защото мислим, че Фелипе ще струва много повече, когато разкрие пълния си потенциал. През лятото отклонихме и оферти от порядъка на 100 млн. евро, но имаме ясен план за този клуб и го следваме", сподели Таре. 

Бразилецът е обвързан с римляните до лятото на 2020 г. и ако някой отбор иска да го отмъкне, ще трябва да плати сериозна сума. Манчестър Юнайтед е най-сериозният кандидат.