Шефовете на Лацио ще направят всичко възможно да задържат в състава си може би най-голямата звезда на "орлите" Антонио Кандрева. Според вестник "Кориере дело Спорт", на него ще му бъде предложен нов договор с подобрени финансови условия. 

27-годишният футболист цяло лято беше на радара на водещите европейски клубове. Римляните му бяха поставили цена от 30 млн. евро, което засега отказа кандидатите, но за да не възобновят интереса си, те ще го обвържат с нов контракт, в който ще има висока клауза за разтрогването му. 

Към момента Кандрева е обвързан с Лацио до 30 юни 2018 г. Ако се съгласи на новите условия, той ще бъде продължен с още един сезон, а парите му ще се увеличат драстично. Така италианският национал ще стане най-скъпоплатеният играч на тима. 

В момента тази "чест" се пада на германската звезда Мирослав Клозе. Ветеранът обаче смята да спре с футбола след края на сезона, когато изтича и договорът му, така че после Кандрева ще взима най-много пари. 

През миналия сезон атакуващият полузащитник беше в невероятна форма. Той реализира 12 попадения и направи 6 асистенции в 37 мача, което веднага привлече вниманието на големите европейски клубове към него. Той игра и срещу Лудогорец в Лига Европа.