Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо отправи сериозни суперлативи по адрес на Ювентус и по-специално към атакуващия дует на „бианконерите“ Пауло Дибала - Гонсало Игуаин. Според португалеца именно това партньорство е най-доброто в света към момента.

Трикратният носител на „Златната топка“ бе потърсен от „Гадзета дело спорт“ за интервю, в което го попитаха дали попълнения като Игуаин, Миралем Пьнич и Даниел Алвеш превръщат Юве в един от основните претенденти за трофея в Шампионската лига за кампания 2016/2017.

„Разбира се, те стигнаха доста далеч. През последните години Ювентус играе добре и разполага със силен отбор. Особено у дома те могат да бъдат победени много, много трудно“, каза Роналдо.

„Дали Игуаин и Дибала е най-силният дует в света?. Мисля, че това е вярно. Бил съм съотборник с Игуаин – той е страхотен нападател, който бележи много голове. В края на сезона обаче успехите ще се мерят на базата на това колко трофея е взел.“

„Силно се надявам той да не се справя толкова добре в Шампионската лига, защото искаме да защитим трофея си и да станем първият тим, печелил турнира в две поредни години. Нека го кажем така – нямам никакъв проблем Юве да спечели Серия А“, подчерта Роналдо.