Аржентинският нападател Ернан Креспо заяви, че не се чувства добре в Интер, като причината затова е недостатъчно доброто отношение от страна на треньора Роберто Манчини, който не му обръща достатъчно внимание и му дава малко игрово време.

„Седем месеца се преструвах, опитвайки да скрия, че съм тъжен заради ситуацията, в която не съм свикнал да бъда”, каза Креспо за ролята си на резерва.

Аржентинският голаджия е играл в едва девет мача през този сезон, като в шест от тях е започвал като титуляр, но нито веднъж не е оставал на терена през всичките 90 минути.

„Не обвинявам моите съотборници, би било грешка, да се държа така, че да ги безпокоя. Отборът и феновете правят всичко, което могат за се почувствам добре. Не е лесно обаче винаги да носиш маска. Трябва да си призная, не съм щастлив и няма как да го скрия.”

„Не съм очаквал да играя толкова малко. Мислех, че ще мога да играя повече и да се чувства като част от състава”, каза Креспо, който смята, че Манчини не му е дал достатъчно шансове за изява.