Играчът на Интер Ернан Креспо призна, че неговият отбор се е представил на много високо ниво при вчерашната победа над Рома с 4:1, като сподели още, че не е протестирал, за това, че влезе като резерва.

Първоначално се очакваше Ернан да започне като титуляр, но наставникът на „нерадзуритеРоберто Манчини заложи на Златан Ибрахимович, като единствен атакуващ. Няколко минути, след като се появи на терена, Креспо вкара второто попадение за своя тим.

„Да се надяваме, че този гол ще се окаже и толкова важен накрая на сезона. Направихме страхотен мач. Във футбола се случват случайности, а това, че останаха с 10 души, със сигурност направи нещата за нас по-лесни. Рома не се предаде и успя дори да изравни, след като ние успяхме да поведем. Ние все пак, успяхме да реагираме и в крайна сметка триумфирахме”, продължи играчът на „нерадзурите”.

„Десет минути преди да стъпим на стадиона разбрах, че ще остана на резервната скамейка и че Златан ще бъде единствен нападател. Но и това го има във футбола. Трябва да се научиш да приемаш и да уважаваш решенията на треньора”, завърши Креспо.