Сръбският полузащитник Милош Красич съживи спомените у феновете на Ювентус за Павел Недвед, след като реализира три гола при успеха с 4:2 над Каляри.

Също славянин като чешката легенда, с дълга руса коса и характерен дрибъл и придвижване по терена, сръбското крило откри днес головата си сметка за Старата госпожа, след като дойде от руския ЦСКА (Москва).

Ювентус постигна втора победа от началото на първенството и със 7 точки се изкачи на 9-о място в Серия А. Днешната победа и агресивната игра донякъде заличиха неприятните спомени от предишното домакинско поражение с 1:3 от Палермо. Най-напред Красич откри резултата след самостоятелен пробив по крилото, но Алесандро Матри изравни.

След това Красич изведе отново тима на Луиджи дел Нери напред със страховито воле. След началото на второто полувреме Леонардо Бонучи направи 3:1, а Красич наказа за четвърти път сардинците в 70-ата минута. Десет по-късно Алесандро Матри направи 4:2 и отсрами гостите. По-рано днес Лацио се наложи с 1:0 като гост на Киево и събра 10 точки, с които се изравни с временния лидер Интер, който пък вчера падна 0:1 при гостуването на Рома. Киево с 9 точки остана на 3-а позиция.