Красивите жени винаги са предизвиквали скандали между мъжете заради хубостта си, но сега едно такова нежно създание е на път да сее раздори и в света на футбола. Става въпрос за половинката на нападателя на Милан Алесио Черчи. 

Прекрасната Федерика Рикарди си позволи публично да критикува методите на наставника на "росонерите" Филипо Индзаги. Тя участва в предаване по италианската национална телевизия, в което открито разкритикува Пипо за решенията му. 

"Алесио е в страхотна форма. Направо му се чудя на Индзаги защо го пуска в края на мачовете. Да имаш такъв нападател и да го пускаш в края, няма особен смисъл", сподели Рикарди пред телевизията. 

Откакто е дошъл на "Сан Сиро", Черчи е изиграл пет мача за тима като титуляр. Въпреки твърденията на приятелката му, той не е в толкова добра форма. А и в думите на Рикарди няма нищо изненадващо, защото тя не за първи път се забърква в подобни скандали. 

Когато Черчи отиде в Атлетико Мадрид от Торино, тя си позволи да напише на феновете на "биковете", че няма да съжалява за Серия А, защото с приятеля ѝ отиват в първенство, в което "наистина има смисъл".