Шампионът на Италия и Европа – Интер продължава с безобразните си игри напоследък. Тимът на Рафаел Бенитес записа поредна загуба в шампионата, отстъпвайки с 1:2 като гост на Киево.

Освен от загубата, вечерта на „нерадзурите” бе помрачена и от действията на централния нападател на тима Самуел Ето’о, който най-вероятно ще бъде наказан за няколко мача, след като камерите го уловиха как нанася удар с глава в стил „Зинедин Зидан”.

Бъдещето на Рафаел Бенитес вече е сериозно застрашено, въпреки че президентът на клуба Масимо Морати обяви преди мач, че няма да променя треньорски състав, дори и при загуба днес. Испанецът обаче остава фаворит на букмейкърите за следващият уволнен треньор в Серия А.

Пелисиер откри за Киево в 29-ата минута, А Москардели покачи на 2:0 осем минути преди края. В заключителните секунди на срещата Интер все пак стигна до попадение, дело на Самуел Ето’о. След поредната загуба отборът на Интер вече е на шесто място във временното класиране. Киевро пък се изкачи на девета позиция.

В другите срещи от днес се получиха следните резултати:

Дженоа – Ювентус 0:2

Бреша – Каляри 1:2

Катаня – Бари 1:0

Чезена – Палермо 1:2

Лече – Сампдория 2:3

Парма – Лацио 1:1