Треньорът на Ювентус Антонио Конте призна, че би бил по-доволен да излезе срещу Галатасарай без Роберто Манчини, който пое турския гранд буквално преди ден.

„Радвам се за Манчини, но бих предпочел да не се срещам с него утре, защото ще ни създаде главоболия“, каза наставникът на „старата госпожа“.

Дори и фактът, че двубоят ще се играе в Торино не успя да успокои специалиста, който преследва историческа трета поредна титла на Италия през настоящата кампания. „С неговата поява нямаме върху какво да построим тактиката си, защото не знаем как ще играят. Това усложнява нещата за нас.“

Юве ще се опита да се реваншира за грешната стъпка на старта в груповата фаза – 1:1 като гост на Копенхаген, но Конте призова футболистите си да не се заблуждават от тежкото поражение на Галатасарай от Реал Мадрид (1:6). „Този двубой не бива да ни залъгва. Крайният резултат бе доста надут. Срещу датчаните ние не се възползвахме от шансовете си. Това бе един от онези дни. Трябва да играем добре срещу Галатасарай. Ще се опитаме да отбележим по няколко различни начина, дори и с изстрели от дистанция. Важното е да създаваме положения“, завърши Конте.