Бъдещето на Франсеск Фабрегас е с Челси. Поне това става ясно от изказването на мениджъра на лондончани Антонио Конте по повод бъдещето на футболиста, който беше свързван с трансфер в Милан. 

Информациите от днес гласяха, че едва ли не "росонерите" са постигнали договорка за подписа му от януарския трансферен прозорец. Но според италианския мениджър на лондончани подобно нещо няма как да се случи, защото халфът е твърдо в сметките му. 

Напоследък Фабрегас не се появява много често на терена, което породи и информациите, че скоро може да напусне "Стамфорд Бридж". Но Конте твърди, че е доволен от старанието му в тренировките и затова смята да разчита на него. 

"Виждам Сеск всеки ден и виждам начина, по който се влага в заниманията. Ако продължава по същия начин, със сигурност ще ми причини много главоболия за определянето на халфовата ми линия. Но мен такива главоболия ме радват."

"Винаги съм искал някой играч да ме кара с изявите си в тренировка да се замислям дали да гласувам доверие на друг по време на мача. Точно това прави и Фабрегас, затова твърдо е в моите планове за сезона", сподели Конте.