Защитникът на Лацио Александър Коларов нарече феновете на тима „болни” хора, след случилото се по време на загубата на „римските орли” от Интер с 0:2 през седмица. Коларов е останал потресен от поведението на привържениците, които аплодираха футболистите след поражението, което най-вероятно ще попречи на кръвния враг Рома да триумфира с титлата за сметка именно на Интер.

„Все още съм объркан от това, което се случи”, коментира Коларов пред сръбските медии.

„През цялата си кариера никога не съм виждал нещо подобно. Вместо да бъдат зад нас, повечето от 56000 фенове на стадиона ни обиждаха. Приканваха ни да не играем. Следваха освирквания и викове след всяко спасяване на нашия вратар и всяка добра атака, която правехме”, каза още бранителят.

„В същото време всяко действие на нашия съперник бе посрещано с аплодисменти. Радваха се на головете на Интер по невероятен начин. Не знам дали всичко това е анти-Рома, но това със сигурност надхвърля рамките на спортното съперничество. Това минава извън границите на здравия разум и интелигентност. Това не е страст, а болест. Не мога да разбера как някой иска да навреди на друг отбор, вместо да подкрепя своя”, продължи Коларов.