Отборите на Киево и Сасуоло не успяха да се победят. Двата тима направиха 1:1 в мача от 25-ия кръг на Серия А. И двете попадения паднаха през първото полувреме на мача, при това само в рамките на минута-две.

Още преди почивката пролича, че емоциите ще бъдат в повече на терена, с поведе единоборства. Никола Ригони получи жълт картон за грубо нарушение, което извърши, но след това самият играч успя да изработи 11-метров наказателен удар за своя тим.

В 29-ата минута Киево излезе напред в резултата след дузпа. Главният рефер посочи бялата точка непоколебимо след нарушение на Федерико Пелузо срещу Ригони. Точен за 1:0 беше Валтер Бирса.

Буквално след изпълнението на център от страна на Сасуоло се стигна до изравняването. Никола Сансоне се отличи със страхотен гол, след като стреля диагонално от границата на наказателното поле, и успя да прати топката в горния далечен ъгъл на мрежата.

След равенството Сасуоло е на 8-о място с 35 точки, докато Киево е 10-и с четири по-малко. Лидер в Италия е Наполи с 56 пункта.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS