Централният защитник на Ювентус Джорджо Киелини предпочита да остане в Серия А и след летния трансферен прозорец, въпреки сериозния интерес към него от страна на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

25-годишният италиански национал се надява да помогне на Юве да се класира за Шампионската лига, преди да се обвърже за по-дълго време с "бианконерите".

Агентът на играча - Давиде Липи, заяви за "calciomercato.it": "Основната цел за Джорджо е четвъртото място в класирането за Ювентус и място в Шампионската лига. Ние обаче имаме едно наум за подновяване на неговия контракт. Срещнахме се веднъж с клуба и се надявам скоро да имаме нова среща. Намерението ни е той да остане в този велик клуб Ювентус. Ние се надяваме да се разберем с тима преди финалите на Световното първенство. Сити или Юнайтед? Не само английски, но и испански клубове искат да имат Джорджо. Във всеки случай, неговата воля е ясна. Той ще си мълчи и ще продължава да се бори за изпълняване на целите, които са си поставили в тима на Ювентус".