Защитникът на италианския национален отбор Джорджо Киелини заяви, че той и неговите съотборници са готови за предстоящия мач срещу Испания на Европейското първенство.

„Атмосферата в отбора е много добра. Чувстваме се добре в Полша. Бе невероятно да тренираме пред 10 хиляди наши привърженици“, коментира бранителят.

„За съжаление е много неприятно, че Андреа Барзали ще пропусне първенството заради контузия. Даниеле де Роси показа, че се справя добре в отбрана и смятам, че няма да има проблем да му се гласува доверие и на него. Сега е важно да намерим баланса в състава си“, сподели футболистът.

„Няма как да спрем играчите на Испания по отделно. Важно е да покажем колективна игра и да си помагаме. Само така може да се справим със съперника“, продължи защитникът.

„Изправяме се срещу отбора, който доминира през последните четири години. Важно е да бъдем максимално мотивирани и концентрирани за срещата“, добави националът на Италия.

„Трябва да се възползваме от техните слабости и максимално да ги затрудним и да не им позволяваме да разгърнат потенциала, който имат“, каза още Киелини.