Уругвайският нападател Единсон Кавани за пореден път намекна, че желае да напусне настоящия си клуб Наполи. Футболистът, който в момента е в Бразилия, където участва в турнира за Купата на Конфедерациите заяви, че клаузата в договора му, е твърде висока и ще разговаря с ръководството на италианския клуб тя да бъде намалена.

Кавани е свободен да напусне клуба си, ако някой плати сумата от 63 млн. евро, която според самия футболист е твърде завишена. Според медиите в Англия, Кавани е почти сигурно ново попълнение на лондонския Челси.

„Не мисля, че струвам 63 млн. евро. Ще разговарям с нашия президент Де Лаурентис относно това. Дължа много на Наполи и искам да напусна през парадния вход, ако това се наложи“, коментира Кавани.

„Чувствам се много добре в Наполи, но всичко зависи от клуба. Ще изчакам и ще видя какви опции имам пред себе си. Искам да седна очи в очи с нашия президент и да решим бъдещето ми заедно“, продължи той.

„Реал е един от най-великите клубове в света, но няма никаква сделка. Като си дете винаги мечтаеш да играеш в тимове като Реал или Барселона, но в момента съм в Наполи и съм много горд да бъда там. Ако един ден напусна, то ще съм готов да отида в по-голям клуб“, завърши уругваецът.