Звездата на Милан Карлос Бака опроверга слуховете, че за него е имало трансферна война през януари. Колумбиецът добави, че е истински щастлив да носи фланелката на „росонерите“ и сам се определи за най-добрия нападател в Серия А.

Южноамериканецът има поводи за подобно твърдение, особено ако се обърне внимание на статистиката. В 10 шампионатни мача той е успявал да порази вратата още с първия си точен шут.

„Много съм радостен, че играя за Милан. Можете да видите това всеки ден на лицето ми“, коментира 29-годишния голаджия. „Подкрепата на феновете е много специална за мен, моето семейство е щастливо в Италия и работя всеки ден с вяра в Бог, независимо дали нещата се развиват добре или зле.“

„Изпълвам се с гордост, като виждам колко много ме обичат феновете, макар да съм тук от съвсем скоро. Те ме карат да продължа да работя усилено, да бъда високо мотивиран и да върша нещата по правилния начин. Кой е най-добрият нападател в Серия А ли? Карлос Бака!“

„Имахме някои проблеми в началото, но с М'Байе Нианг, който играе като втори нападател, аз се чуствам много по-добре в центъра. Благодарение на него съм по-свеж, когато се озова срещу вратата“, добави Бака.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS