Националният селекционер на Англия Фабио Капело заяви, че според него новият шампион на Италия ще се казва Милан, като освен това специалистът смята, че Роналдиньо е намерил перфектният клуб, където да доразвие качествата си.

„Роналдиньо намери подходящата обстановка да се прероди. Сега Милан е основният фаворит за скудетото. Фиорентина все още не са готови, но са отбор, който може да развали сметките на другите тимове и да финишира близо до върха на таблицата с класирането”, сподели Дон Фабио.

„Юве е балансиран тим, силен е във всички звена, а Поулсен е добро попълнение. Тоти има право да казва, че Рома се нуждае от някое и друго класно попълнение. Муту би бил отличен трансфер за Рома”, добави националният селекционер на Англия.

„Играчът, който може да експлоадира през този сезон в Серия А е Касано, но това си зависи само от него. Трябва да дадем време на Моуриньо в Интер. Що се отнася до Липи, той има нужното желание, но Италия трябва да внимава с Ирландия на Трапатони”, завърши Капело.