Кариерата на Елизабета Каналис тръгна стремглаво нагоре, след като красавицата стана част от живота на Джордж Клуни. Преминала през леглата на много популярни футболисти, моделът продължава да се цели в големите предизвикателства.

Този път Елизабета реши, че е време да изгрее в Плейбой. Приятелката на Клуни продължава издигането си, благодарение, може би и на връзката си с холивудската звезда. След като превзе Италия и Франция, тя се насочи към САЩ, където ще покаже без задръжки пищните си форми.

Според замисъла на фотосесията, красавицата ще се появи с оскъдна мокра рокля, която тактично ще показва всичко под нея.

След като бъдат публикувани фотосите, на 100 процента ще стане ясно какво точно харесва желаният от хиляди жени по света Клуни в Елизабета Каналис.

Според жълтите издания красавицата стои в основата на развода на треньора на Интер - Жозе Моуриньо. Освен това преди години тя излизаше с Кристиан Виери. В края на 2008 година пък разби сърцето на младия играч Реджиналдо.

Злите езици обаче твърдят, че Джордж и Елизабета са с много различни характери, а ако актьорът се окаже и ревнив, това може да се окаже пагубно за връзката им.