Един от най-влиятелните мениджъри в световния футбол – Мино Райола, постъпи в болница преди няколко дни, а към този момент все още няма конкретна информация за състоянието му.

Различни източници твърдят, че то е много сериозно, докато други отричат тази информация. Единственото, което се знае е, че Райола е претърпял специфична хирургическа интервенция.

Официалният Twitter акаунт на агента публикува информацията, че няма никаква истина в твърденията, че постъпването му в болница е било „по спешност”. Там още се пише, че всичко е било планирано предварително.

Приятел, близък до семейството на Райола сподели, че съвсем скоро той ще бъде изписан от болницата и ще се подложи на рехабилитация.

Появиха се информации, че агентът дори е бил в реанимация, като тези слухове също бяха опровергани.

„Всеки може да прави каквото си поиска, но да лъжеш за здравето на някого е грешно”, написа небезизвестният в Италия медия инфлуенсър Дамиано Ел Фаина, а постът му бе споделен от брат на Райола.

„До няколко дни, много скоро, Мино Райола ще напусне болницата и ще започне рехабилитация, която всички ние се надяваме, че ще бъде много кратка”, допълни той.