"В Реал загубих част от страстта си за футбола и мисля, че ще си я върна в Милан", заяви завърналият се в Милан плеймейкър Кака.

Бразилецът често бе резерва по време на периода си при "белия балет", който го купи от "росонерите" през 2009 година. Сега той получи шанса да се раздели с Реал и се завърна в Милан като свободен агент. "Нямах постоянство в Реал заради контузии и други причини. В добра форма съм, тренирам добре. Физическата ми подготовка е на топ ниво", каза Кака при представянето си.

"Свикнал съм да печеля в Милан. Играчите са добри, почти всички са национали. Този тим на Милан може да се представи добре. Избрах Милан точно заради това - какво може тимът да ми даде и аз на него. Милан вероятно е най-доброто място за това", продължи халфът. "Със сигурност не мога напълно да обясня какво изпитах през тези няколко дни. Трябва да говоря с треньора, къде ме вижда той в състава. Мадрид бе страхотно изживяване за мен. На лично ниво израснах много, научих много. Имаше тежки моменти, но ти се учиш от тях. В Реал загубих част от страстта си за футбола и мисля, че ще си я върна в Милан", каза още Кака. /БГНЕС