Звездата на Милан Кака заяви, че в момента мисли единствено за Шампионската лига и за предстоящия реванш срещу Манчестър Юнайтед.

„Росонерите” загубиха с 3:2 в първия мач от ½-финалната битка, но бразилецът бе над всички със своите два гола и страхотно представяне.

„Радвам се да чувам толкова много комплименти за играта си, но единственото нещо, което сега е важно, е крайният резултат от битката”.

„Ще направя всичко, което е по силите ми, за да помогна на отбора да достигне финала. Наистина искам да играя в Атина”, допълни халфът.

„Сигурен съм, че феновете ни ще бъдат невероятни другата седмица. Те винаги са ни помагали да спечелим и съм сигурен, че сега няма да е различно.”

Бразилецът, който бе наречен „момчето – самба” от английската преса, вярва в победата на Милан, въпреки че Дженаро Гатузо няма да може да вземе участие в двубоя поради контузия.

„Можем да спечелим реванша, това е нещо, в което вярваме. Надявам се, че Рино ще може да играе, въпреки контузията. Той е решен да вземе участие не по-малко от мен.”

„Харесва ми да ме наричат момчето – самба, защото това ми напомня за ритъм и музика. Единственият проблем е, че не мога да танцувам”, заяви шеговито Кака.

Междувременно талантливия бразилец сподели, че според него най-добрите футболисти през този сезон са Кристиано Роналдо и Лео Меси:

„Безспорно Роналдо и Меси са най-добрите футболисти през тази година. Това са играчи, които правят страхотно шоу за публиката. Аз обаче не чувствам конкуренция между нас. Футболът се нуждае от такива футболисти и ако всички се представяме на високо ниво, това ще допринесе и за развитието на самата игра”.