Нападателят на Наполи Хосе Кайехон заяви, че „небесносините“ вярват, че могат да спечелят титлата през настоящата кампания в Серия А.

„Ние вярваме в Скудето. Сега обаче ни предстои трудната част. Трябва да продължим да играем на същото ниво. Начело сме в класирането, но не трябва да се отпускаме. Казахме на по-младите футболисти, че най-трудното тепърва предстои. Всеки мач ще бъде решаващ и ще сме подложени на много голямо напрежение“, коментира испанецът.

В изминалия 22-ри кръг неаполитанци се наложиха с 3:1 над Болоня, като с 18-ия си успех от началото на сезона футболистите на Маурицио Сари продължават да водят в класирането с актив от 57 точки, с 1 повече от шампиона Ювентус, който е втори.

„Надявам се, че в края на кампанията ще празнуваме. Сблъсъкът с Ювентус на 22 април определено ще бъде решаващ, но ние сме длъжни да запазим спокойствие. Треньорът ни дава нужната увереност, за да играем по този начин. Трябва да сме му благодарни, както и на целия щаб, за усилията, които полагат“, категоричен е Кайехон.

В неделя Наполи гостува на последния в класирането Беневенто в среща от 23-ия кръг на Серия А. /БГНЕС