Нападателят Хосе Мария Кайехон заяви, че изобщо не мисли за напускане и се концентрира единствено върху главната цел пред клуба за новия сезон – спечелването на скудетото.

Около испанеца се появиха слухове заради сдърпването му с треньора Рафаел Бенитес на една от последните тренировки, като ситуацията доведе до отстраняването на техничаря от заниманието. Наставникът обаче изрично подчерта, че случката няма никакво отношение спрямо бъдещето на футболиста, който направи силен дебютен сезон след трансфера си от Реал Мадрид.

„Мога да кажа, че играя добре в Наполи и съм щастлив“, каза Кайехон. „Клубът и треньорът имат огромно доверие в мен и изпитват не по-малък респект. Те са много доволни от представянето ми, а аз ще се опитам да им се отплатя, като винаги давам най-доброто.“

„Фактът, че играя регулярно ми вдъхва увереност, прави ме щастлив и горд. Това е най-доброто за един футболист.“

„Приключилият сезон беше от огромно значение за мен. Бенитес ми помогна доста. Моите цели? Надявам се да вкарам повече голове, но скудетото е най-голямата ни мисия. Колкото до Шампионската лига – там ще се опитаме да излезем от групите. Мечтая си един ден да стигна и до финала в този турнир, защото той е нещо уникално“, завърши Кайехон.