Под ръководството на досегашния помощник на Дидие Дешан Джанкарло Корадини и без българския младежки национал Валери Божинов Ювентус загуби от Бари в предпоследния кръг от първенството на Серия Б.

„Старата госпожа”, която се раздели със старши треньора си преди повече от седмица, допусна поражение с минималното 0:1 от 12-я във временното класиране тим. Въпреки неуспеха от следващия сезон Ювентус ще играе в Серия А.

Единственото попадение в срещата бе дело на Карус в 57-та минута, а в самия край на срещата домакините изпуснаха да направят още по-голяма разликата с италианския гранд, след като Ганчи изпусна да отбележи от дузпа.

Без Валери Божинов, който е на лагер с младежкия национален отбор на България, „старата госпожа” загуби и доигра мача с 10 души, след като директен червен картон получи Легроталие в 86-та минута.

В последния кръг Ювентус ще се изправи срещу Специа.

Останалите двубои в Серия Б:

Арецо – Модена 0:0

Болоня – Кротоне 2:1

Чезена – Верона 0:1

Фросионе – Албинолефе 2:0

Мантова – Дженоа 1:0

Наполи – Лече 1:0

Пескара – Бреша 1:3

Специа – Тревизо 1:3

Триестина – Римини 1:1

Виченца – Пиаченца 1:2

В последния кръг на Серия Б Дженоа и Наполи ще се срещнат в решаващата среща за влизане в елита на италианското първенство. Във временното класиране водач е Ювентус, след него със 78 точки е Наполи, Дженоа – трети с точка по-малко.