Ювентус продължи победния си поход в Серия А, след като в мач от 27-ия кръг победи Палермо като гост с 1:0. Ивайло Чочев остана на резервната скамейка на домакините, а Алваро Мората се разписа за "бианконерите" в 70-ата минута.

Домакините пресираха футболистите на Ювентус още от началните минути на срещата, а това им носеше плодове. В 13-ата минута Лихтщайнер стреля от далечно разстояние, но без опасност за вратаря Сорентино.

Пет минути по-късно Карлос Тевес пробва мерника си, но неточно. Териториалното преимущество на гостите не носеше резултат.В 35-ата минута домакините организираха опасна атака, но тя не сполучи като в нея беше забъркан най-добрият им футболист Пауло дибала.

В последната минута на първата част Тевес стреля слабо, а като цяло първата част не предложи качествен футбол.

В 51-ата минута Сорентино спаси доста опасен удар на Тевес. В 69-ата минута изстрел на Артуро Видал беше спрян от Терци.

Буквално в следващата минута Мората препарира Сорентино и изведе "старата госпожа" напред в резултата.

Пет минути по-късно Киелини сбърка, топката се оказа в краката на Рисполи, но грешникът се намеси решително и предотврати опасността.

В 81-ата минута удар на Мората не сполучи.

Така в крайна сметка гостите успяха да прибавят нови 3 точки към актива си и вече имат 64, а вторият Рома е с 50, но и с мач по-малко. Палермо са на 11-ото място с 35 точки.