Ювентус достигна пореден успех в Серия А след като победи с 4:1 Палермо, с Ивайло Чочев в състава, в мач от 25-ия кръг.

Попаденията за Юве отбелязаха Клаудио Маркизио, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала (2), а почетния гол за Палермо бе дело на българина Ивайло Чочев.

Още в 13-ата минута Клаудио Маркизио даде преднина на отбора си. След пас към Гонсало Игуаин, който той не успя да овладее, Маркизио стигна до топката и успя да я вкара във вратата от близка дистанция.

Пет минути преди края на първото полувреме резултатът стана 2:0 в полза на "бианконерите". Пауло Дибала взе ролята на Миралем Пянич и изпълни перфектен пряк свободен удар, пращайки топката директно в горния десен ъгъл на вратата.

След почивката резултатът стана класически (3:0). Игуаин се реваншира за предишния пропуск и отбеляза третото попадение за Ювентус. 

След хубав пас на Дибала и лошо включване на вратаря, аржентинецът шутира по диагонал и вкара за 3:0.

В 89-ата минута след груба грешка на защитата, топката попадна в Гонсало Игуаин, който можеше да се разпише, но върна умишлено назад към Пауло Дибала, който записа втория си гол в мача.

За Палермо цял мач изигра Ивайло Чочев, който дори вкара единственото попадение за Палермо в 93-ата минута за крайното 4:1. Чочев надскочи защитата на "бианконерите" и успя да наниже топката във вратата с глава.

Toва беше мач номер 300 за защитника на Ювентус Леонардо Бонучи. Самият той отбеляза този ден с емоционално послание.

"300. Не, 300 не е името на известния филм. 300 е моята история в Ювентус, която започна през юли 2010 година. 300 са пътите, в които съм носил тези великолепни цветове с гордост и отговорност. Когато облечеш тази фланелка ти представялваш милионите фенове, който като теб, искат само и единствено победата. Искам да ви кажа "Благодаря" 300 пъти, че вярвате в мен, празнувате с мен и печелите троифеи с мен. Следва продължение!", изля душата си той.