Ръководството на Ювентус иска единствено да задържи Алваро Мората и не се интересува от възможността да привлече Иско Аларкон, съобщава „La Gazzetta dello Sport“.

Ювентус ще предложи на Реал Мадрид 20 милиона евро, за да отпадне отпкупната клауза на Алваро Мората, но шансът Флорентино Перес да приеме офертата не е голям.

„Предстои да се срещнем с ръководството на Реал и да водим разговори за Мората. Това ще стане след финала на Шампионската лига. Не планираме да водим разговори с Иско. Много сме щастливи с нашите нападатели и не проявяваме интерес към Кавани“, коментира генералният директор на Ювентус Джузепе Марота.

Юношата на Реал Мадрид вече две години играе за „бианконерите“, които са сериозни притеснени от възможността испанския гранд да си го върне обратно.

По принцип „белия балет“ разполага с опция за откупуването на Мората срещу30 милиона евро, чиято давност изтича след края на летния трансферен пазар.

Испанският нападател подписа нов договор с италианския шампион до 2020 година, но клаузите в полза на Реал Мадрид остават.