Генералният мениджър на Ювентус Джузепе Марота смята, че привличането на голмайстора на Катания Макси Лопес няма да бъде лесно.

26-годишният аржентински нападател е водещата трансферна цел на Старата госпожа за зимата, но шефът на бианконерите разкрива, че и други тимове искат играча.

“Ние не сме единствените, които го харесват, но не е имало контакти с Катания и не мисля, че скоро ще има”, каза Марота пред “Скай Италия”.

“Първо трябва да вземем решение между нас. Нека кажем, че ние не можахме да разчитаме на Амаури, важен нападател, който липсваше в състава ни.”

“Трябва да подобрим състава с оглед на качествата. Нашата цел е да подобрим състава с оглед на качеството. Нашата цел е да се подсилим тима.”

Запитан относно възможността Алесандро Матри или Джампаоло Пацини да акостират в Торино, генералният мениджър на Ювентус дипломатично заяви: “Те са играчи, които могат да са част от отбори като Ювентус или Милан.”

“Точно сега стратегията ни не предвижда големи инвестиции за нови попълнения, но през юни или юли всичко може да се случи, а Матри и Пацини са супер интересни елементи за отбор като Ювентус”, каза още Джузепе Марота.