Ювентус продължи да демонстрира възходяща форма и съсипа Удинезе с 4:0 като гост в мач от 20-ия кръг на италианската Серия „А“. Само едно полувреме им беше необходимо за това.

Ювентинците вкараха четирите си гола още до почивката, улеснени и от факта, че домакините останаха с човек по-малко още в 25-ата минута.

Пауло Дибала вкара красиво от фаул първия гол в 15-ата минута. Пак Дибала асистира за гола на Кедира, с който Юве поведе с 2:0 в 18-ата.

После дойде безумното действие на Данило, когато повали съперник в пеналта и бе изгонен с директен червен картон. Отново Дибала се нагърби с изпълнението на дузпата и го направи хладнокръвно за 3:0 в полза на Юве.

Алекс Сандро вкара абсолютно феноменален гол в 42-ата минута след индивидуална акция при четвъртия гол. Интересното е, че Ди Бала бе в зародиша и на този гол, а статистиката показва, че е участвал в половината попадения на ювентинците през този сезон.

През второто полувреме Ювентус пожали Удинезе и не се стигна до нови попадения. С победата си с 4:0 Ювентус е втори в класирането с 42 точки, на две след Наполи. Удинезе е 13-и с 24 точки.