Отборът на Ювентус завърши при 1:1 срещу Каляри в мача от 35-я кръг на Серия А. Попадението за „бинаконерите“ бе дело на Пол Погба, който се завърна, след като лекуваше травма в последните мачове. 22-годишният французин не е играл от края на март. Това по всяка вероятност бе и официална тренировка за нападателя преди реванша срещу Реал Мадрид за Шампионската лига, който е на 13 май. Погба престоя на терена до 63-ата минута.

Точен за Каляри бе Лука Росетини.

Със спечелената точка Каляри остана в зоната на изпадащите, 18-и, с 28 точки. Предсрочният шампион Ювентус пък разполага с 80 пункта.

Двата състава си разделиха по едно полувреме, като „старата госпожа“ доминираше през първите 45 минути, а гостите бяха по-активни през втората част.

Първата по-опасна ситуация се разкри пред Каляри. Това се случи в 17-ата минута, когато Диего Фариас получи убийствен пас, но не успя да се разпише. В 40-ата минута се разкри първата по-опасна ситуация и пред Ювентус. Пол Погба бе в основата ѝ, но ударът му излезе в аут. Погба се поправи в 45-ата минута. Симоне Падоин комбинира с Погба, който се разписа за 1:0.

След почивката Лука Росетини стреля от добра позиция, но топката мина над вратата. Същият играч се оказа в центъра и на друга опасна ситуация в 85-ата минута, но и този път ударът му не сполучи. Все пак, след това положение късметът се усмихна на Росетини, който направи 1:1 в 86-ата минута. В даденото от съдията продължение нова добра ситуация се разкри пред Каляри, а в основата ѝ бе Марко Сау, но ударът му мина над вратата.