Ювентус продължава да бъде безгрешен и след третия кръг в Серия А. Шампионите победиха с 3:1 Сасуоло и остават с пълен актив от 9 точки. В основата на успеха пък бе новото попълнение Гонсало Игуаин, който се отличи с два гола в първия си мач като титуляр за „бианконерите”.

Аржентинецът направи това още до 10-ата минута. В 5-ата голаджията се възползва от пас на Пауло Дибала и откри след изстрел от границата на наказателното поле, който попадна в долния ляв ъгъл.

След още 5 минути Сами Кедира с глава прехвърли отбраната на съперника и намери Игуаин, който на свой ред засече топката и реализира за 2:0.

В следващите минути натискът на Юве продължи като Леонардо Бонучи и Сами Кедира бяха близо до попадението.

Такова падна в 27-ата минута чрез Миралем Пянич. Босненският халф стреля с глава в гредата, но отново той бе най-съобразителен при отбитата топка и довкара във вратата за 3:0.

В 33-ата минута Сасуоло реализира почетно попадение чрез Лука Антей, който засече с глава центриране от корнер.

През второто полувреме Ювентус продължи да бъде по-добрият отбор на терена като Дибала, Джорджо Киелини, Щефан Лихщайнер и Марио Манджукич имаха възможности, но не съумяха да се запишат сред голмайсторите.

В класирането Юве е временен лидер с 9 точки като Дженоа и Сампдория са другите два отбора, които са с пълен актив, но с мач по-малко. Сасуоло е на 14-а позиция с 3 точки.