Ювентус потвърдиха 11 играчи, които не са готови да продадат през лятото, за разлика от останалите, които могат да напуснат.

След ужасяващия си сезон "бианконерите" започнаха преконструиране на отбора. В момента тима от Торино са седми във временното класиране в Серия А.

Доста внимание падна върху борда на директорите в клуба, но вице-директорът Роберто Бетега заяви, че вече се работи по нова схема, която ще изгради съвършено различен отбор за следващата година.

Почти сигурно е, че Мауро Каморанези и Давид Трезеге ще напуснат Торино. И двамата са на по 32 години и им остава по година от настоящия договор, така, че това е последния шанс на "старата госпожа" да се възползва финансово от таланта им.

Юве също така по-скоро са склонни да оставят Фабио Канаваро да играе още година, докато Фабио Гросо се очаква да е сред списъка с пътници, заедно с Тиаго и Молинаро, които ще напуснат клуба под наем през януари.

Мартин Касерес и дори Антонио Кандрева също са потънали в забрава, тъй като борда още не може да реши дали двамата заслужават перманентно място в Торино.