Лидерът в Италия Ювентус пропусна да увеличи още повече аванса си в класирането, завършвайки само 2:2 при гостуването си на намиращия се в дъното Чезена.

Скромният тим на Чезена поведе в резултата в 16-ата минута, благодарение на колективно усилия, увенчано с головия удар на Джурич.

Ювентус обаче не се стресна особено от инкасираното попадение и изравни сравнително скоро. В 26-ата минута оползотвори с глава центриране на Погба, възстановявайки статуквото – 1:1.

Нещата бързо си дойдоха на местата и след нови 6 минути игра „Старата госпожа“ поведе с 2:1. Този път Мората асистира за Маркизио, който реализира за „бианконерите“.

Фернандо Йоренте пропусна съвсем да успокои торинския гранд с трети гол в 35-ата минута, когато ударът му прати топката близо до гредата.

В 65-ата минута Чезена пропусна чудесна възможност да изравни резултата. Тогава волето на Франко Бриенца прати топката малко над напречната греда.

В 70-ата минута обаче Чезена все пак изравни и то точно чрез Бриенца, който прояви хладнокръвие и преодоля Буфон. Авторът на първия гол за домакините Милан Джурич осигури асистенцията за попадението.

В 71-ата минута Чезена имаше шанса отново да поведе, но ударът на Дефрел прати топката близо до гредата, но в аут.

Ювентус пропусне да отнесе у дома и трите точки, след като Артуро Видал профука дузпа в 82-ата минута и мачът приключи 2:2.

Ювентус е лидер с 54 точки, със 7 повече от Рома, докато Чезена е предпоследен с 16 точки.