Годеницата на Алберто Акуилани е почти толкова горещо ново попълнение за град Ливърпул, колкото е нейният любим за едноименния футболен клуб. Микела Куатрочиоке вече започна да пренася багажа при изгората си, и внесе смут в живота на местните футболни съпруги, тъй като от пръв поглед се вижда, че е страхотна конкуренция за короната на най-хубавата WAG (както се наричат съпругите и приятелките на футболисти на Острова).

20-годишната актриса е много популярна в родината си, с участието си в хитовия игрален филм „Scusa Ma Ti Chiamo Amore” (Извинявай, че те обичах) миналата година. Микела и Акуилани изглеждат безкрайно влюбени, а тя сподели: „Алберто е най-голямата любов в живота ми. Връзката ни е като във филм. Мечтая си за деня, в който ще се оженим. Нашата любов е от онази, която спира дъха.”

Не е ясно обаче как ще се адаптира Микела към живота в Англия и дали ще успее да се справи с напрегнатото ежедневие на футболните половинки в Ливърпул. Госпожица Куатрочиоке и Алберо вече бяха пред скъсване, когато Акуилани бе вписал в статуса си в социалната мрежа Facebook като „необвързан”. Двамата обаче се събраха, когато футболистът поправи грешката си…