Нападателят Стеван Йоветич направи супер дебют за Интер в контролата срещу Атлетик Билбао, която италианците постигнаха успех с 2:0. Черногорецът отбеляза първия гол за тима на Роберто Манчини и бе заменен след час игра от друго ново попълнение – Мартин Монтоя.

„Нерадзурите“ заложиха на силен състав, макар Матео Ковачич да се контузи по време на загрявката и да бе заменен от Фреди Гуарин като човека, играещ зад двамата нападатели Йоветич и Мауро Икарди. Извън сметките за двубоя бяха контузените Жофри Кондогбиа и Ернанес, както и поставените в трансферната листа Джердан Шакири, Данило Д'Амброзио и Марко Андреоли.

Йоветич получи първите шансове в мача, като първо шутира встрани от целта, а скоро след това негов удар с глава след подаване от корнер бе изчистен от ъглов удар.

В 27-ата минута черногорецът откри резултата с чудесен гол. Той получи топката от Асане Гнукури и с топовен изстрел от около 13 метра опъна мрежата зад Ирайсос.

Мауро Икарди имаше претенции да дузпа през първата част, като се разписа едва 6 минути преди края. Юто Нагатомо центрира перфектно отдясно, а аржентинецът стреля прецизно с глава, за да матира вратаря.