Дойде ред и на последния кръг от Серия А за сезон 2018/2019. Въпросителните все още са достатъчно на брой, за да приковат мачовете от италианското Калчо вниманието на феновете на футболната игра. С всичко най-интересно ще ви запознаят каналите на MAX SPORT.

Интерес има както към разпределение на местата в Европа, така и при изпадащите, след като Фрозиноне и Киево изпаднаха сега е ред да научим и името на последния тим, който ще си тръгне от елитната дивизия.

В челото единственото ясно са първите две места, където са настанени удобно шампиона Ювентус и втория Наполи.

За Аталанта, Интер, Милан и Рома всичко ще е ясно в последния мач. 

Съботната програма (25 май) на MAX SPORT 3 предлага два мача, които може да проследите директно. В 19:00 часа Фрозиноне приема Киево, като двата тима могат да определят кой е по-добър измежду тях, независимо от местата им в крайното класиране, където Фрозиноне е на 19-ата позиция, а Киево е на 20-ото място. Битка за чест и престиж.

В 21:30 часа Болоня приема Наполи като и двата тима играят за собственото си самочувствие, след като тимът от Неапол е на второто място, а домакините запазиха елитния си статут. Срещата може да гледате отново в ефира на MAX SPORT 3.

Неделният ден (26 май) ще предложи куп емоции на любителите на качествения футбол. В 16:00 часа Торино е домакин на Лацио, като срещата може да наблюдавате в ефира на MAX SPORT 3.

В 19:00 часа Сампдория излиза срещу Ювентус, тимът от Генуа ще се опита да завърши сезона с победа над шампиона, но какво ли мисли Юве в тази връзка ще разберем в неделя в ефира на MAX SPORT 3.

Аталанта

източник: Gulliver/Getty Images

Драмата става пълна в 21:30 часа, когато в четирите канала на MAX SPORT ще стане ясно кой от тимовете накъде ще се запъти (Аталанта, Интер, Милан и Рома за Европа), както и кой ще излети от елита - Дженоа, Емполи, Удинезе или Фиорентина.

Милан

източник: Gulliver/GettyImages

Аталанта срещу Сасуоло стартира в ефира на MAX SPORT 1, Рома срещу Парма в ефира на MAX SPORT 2, Интер - Емполи е в ефира на MAX SPORT 3. "Нерадзурите" трябва да търсят задължителна победа, за да запазят мястото си в Шампионска лига, защото Аталанта, Милан и Рома също ще търсят победите. Емполи държи съдбата в ръцете си, но трябва да разчита поне на точка срещу съперника си и да следи изхода на двубоя между Фиорентина и Дженоа.

Рома

източник: Gulliver/Getty Images

По MAX SPORT 4 СПАЛ приема Милан също от 21:30 часа и ще се опита да спира съперника, който е насочил вниманието си към място в Шампионска лига.

Емоциите ще бъдат пълни, а за да сте най-близо до тях най-прекият път е ефира на MAX SPORT