Интернасионал е отхвърлил нова оферта за нападателя Леандро Дамиао, разкри спортният директор на бразилския клуб Луис Сезар Соуто. Той обясни, че предложението е било на стойност 18 милиона евро, и идва от Наполи, но е далеч под реалната цена на футболиста.

Олимпик Марсилия и Тотнъм са други сериозно заинтересовани от Дамиао европейски клубове, като се смята, че „шпорите“ засега са с най-добри шансове за подписа му.

В различни разговори Соуто обаче определи цена от 25 милиона евро на бразилския национал, и държи на думите си, че Дамиао няма да бъде продаден за по-малко.

„Наполи ни направи устно предложение за 18 милиона евро. Не смятаме, че това е реалната стойност на Леандро. Офертата на Наполи е много далеч от очакваното от нас,“ заяви Соуто.

„Вярваме, че той ще е част от националния отбор на Бразилия за Световното първенство през 2014-та. Все още не сме му поставили конкретна цена, защото не искаме да го продаваме. Току-що се разделихме с Фред и Родриго Моледо. Не ни не налага да продаваме Леандро, затова може и да не приемем оферта за него,“ заяви още босът на Интернасионал.