Интер постигна много сладка победа като гост на Торино в 12-ия кръг на Серия А. "Нерадзурите" надделяха с 1:0 и дръпнаха с три точки на челото на класирането, макар и преди да се изиграят останалите мачове от кръга. 

В герой за тима си се превърна новото попълнение Джефри Кондогбия. Той се разписа в 31-та минута, а неговото попадение се оказа и единствено в този мач, с което бяха извоювани и трите точки. 

И двата тима имаха добри положения в началото. Но Мауро Икарди не успя да се разпише за гостите, а Марко Бенаси беше неточен от изключително изгодна ситуация за Торино. 

Малко след този пропуск се стигна и до единственото попадение в мача. В 31-та минута Юто Нагатомо центрира от пряк свободен удар и намери Кондогбия, който с прецизен изстрел препарира стража на противника. 

При този резултат дойде и почивката. След нея "биковете" натиснаха здраво в търсене на изравняването. Фабио Куалярела пропиля две невероятни положения, а Смаир Ханданович се представи великолепно и отрази и удар на Андреа Белоти. 

До края неспирните атаки на Торино продължиха, но и непростимите пропуски следваха един след друг. Куалярела и Джузепе Вивес се редуваха да изтърват пред вратата на Интер, а Ханданович направи поредния си страхотен мач. 

Така в крайна сметка миланският гранд се докопа до трите точки и с тях вече има 27 в актива си на върха, с три повече пред преследвачите. Торино пък продължава да се свлича в класирането и е 11-и с 15 точки, а доскоро беше втори.