Време е за ново “горещо” дерби в италианската Серия А, защото Интер посреща Рома на своя “Сан Сиро” в среща от 10-ия кръг на първенството. Наставникът на Рома Жозе Моуриньо отново ще бъде аплодиран от публиката на “нерадзурите”, завръщайки се на стадиона, където през 2010 година отпразнува спечелен исторически требъл.

Както винаги, любителите на футболните залози могат да се забавляват на winbet.bg, където ги очакват супер завишени коефициенти и различни спортни функционалности.

Интер посреща Рома като лидер в Калчото

Интер е един от основните фаворити за титлата в Серия А, като към момента “нерадзурите” са лидери в класирането с актив от 22 точки. Това ги поставя на 8 точки пред 7-ия Рома, като за сметка на това “вълците” имат шанс да се доближат до Топ 4.

В своя предишен двубой Интер срещна Торино далеч от дома и постигна солиден успех с 3:0. И трите гола в срещата паднаха след почивката, когато Маркъс Тюрам, Лаутаро Мартинес и Хакан Чалханоглу отбелязаха за отбора на Симоне Индзаги.

Световният шампион с Аржентина Лаутаро Мартинес се радва на страхотен сезон от началото на кампанията. До този момент нападателят е отбелязал 11 гола в Серия А, което го поставя убедително начело в голмайсторската листа на първенството.

Бившата звезда на Интер Ромелу Лукаку се готви за болезнено завръщане в Милано. За разлика от своя треньор Жозе Моуриньо, Лукаку е силно мразен от тифозите на Интер, след като стана ясно, че през лятото е преговарял тайно с големия съперник Ювентус. Най-вероятно всяко докосване до топката на белгиеца ще бъде посрещано с бурни освирквания от страна на феновете.

Иначе Рома успя да набере скорост в шампионата, като “джалоросите” постигнаха три победи в последните си три мача в Серия А. Принос за това има и самият Лукаку, който вече имат 5 отбелязани гола от началото на сезона. Въпреки отношението на публиката на Интер, най-вероятно белгиецът ще стартира като титуляр - той е твърде важен за атаката на Рома към настоящия момент.

В WINBET и за първи път в България - “Ранно изплащане за брой голове”

Всички клиенти на WINBET могат да се възползват от спортна функционалност, която откриваме за първи път на българския пазар - “Ранно изплащане за брой голове”. Функцията е активна за пазар “Над 2.5 гола”, а ако до 33-ата минута на мача бъдат отбелязани две попадения, залогът на потребителя автоматично се маркира като печеливш. Така играчът няма нужда очаква и трети гол, за да постигне успех с предвиждането си.

Персонален Power Boost - за още по-високи коефициенти

Всички любители на спортните залози добре знаят, че размерът на коефициента е това, което спомага значително за оформяне на добра евентуална печалба. И следователно, колкото по-висок е той, толкова по-добре. Тук на преден план излиза функцията Персонален Power Boost, благодарение на която потребителят може да получи увеличение на ставката между 5 и 10 процента - цифри, които зависят от размера на използвания пазар.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.