Един от най-добрите играчи на Интер Фреди Гуарин може да бъде трансфериран в близките дни. Ръководството на "нерадзурите" го е поставило в трансферната листа, но само за да осигури пари за нови летни попълнения. 

Наставникът Валтер Мадзари иска в състава си Джонатан Биабиани от Парма, но той няма да е никак евтин, а в касата пари за нови няма. Затова е нужно да се продава, а най-конвертируем е колумбиецът. 

Това е добра новина за мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал. Холандецът отдавна иска Гуарин в състава си, но все не можеше да се споразумее с "черно-сините" за подписа му. Сега му се отваря огромна възможност за това. 

Очаква се в близките дни да има развитие по евентуалния му трансфер. При всички положения обаче "червените дяволи" ще трябва да извадят поне 20 млн. евро за колумбиеца, но тази сума не е проблем за тях. 

Освен Юнайтед, интерес към Гуарин има и от Ювентус. При всички положения обаче, ако се стигне до трансфер, Интер ще иска да го продаде на отбор, който не е негов директен съперник в Серия А.