Манчестър Юнайтед не са се свързвали с Интер за евентуален трансфер на холандския халф Уесли Снайдер на стадион "Олд Трафорд", съобщи изпълнителният директор на "нерадзурите" Ернесто Паолило.

Шефът в Интер обаче намекна, че всеки един играч си има цена, така че нищо чудно да се окаже, че точно Снайдер ще бъде заместника на Пол Скоулс при "червените дяволи". Говорейки пред "Sky Sport Italia" след тегленето на жребия за новия сезон в Италия, Паолило сподели:

"Питате ме дали Манчестър Юнайтед продължават да преследват подписа на Уесли Снайдер? Ние не сме видели, нито сме чули, каквото и да е, от когото и да е. Това е история, която чувам сега от вас". Паолило добави: "Дали Уесли твърдо не се продава? Не смятам, че на света има нещо, което да не се продава, всичко зависи от цената. Човек никога не бива да казва не, не се знае кога ще излезе някаква възможност.

Тази възможност обаче трябва да е реална". Изпълнителният директор на Интер бе попитан и за това какво се случва около Карлос Тевес, след като спортният директор на тима Марко Бранка бе сниман как си стиска ръката с аржентинеца. Той отговори: "Ние не можем да спрем Тевес да идва в Милано или да ходи на същите плажове, на които ходи и Бранка. Все пак, ние не възнамерява да гоним Тевес по плажовете".