Интер обмисля да отправи предложение към Байерн Мюнхен за изпадналия в немилост Лука Тони. Италианският шампион може да се пробва за нападателя през януари, информира „Gazzetta dello Sport”.

„Нерадзурите” ще изгубят за известно време Самуел Ето’о през зимата, който трябва да се присъедини към националния отбор на Камерун за Купата на Африканските нации. Моуриньо ще търси вариант как да закърпи нападението си и може да се обърне именно към услугите на Тони.

Интер има интерес към звездата на Лацио Горан Пандев. Делото, което се води между клуб и играч за разтрогване на правните отношения обаче се проточва и от „Сан Сиро” започват да се оглеждат за други варианти.

В същото време, Тони е на нож с наставника на Байерн Луис ван Гаал и попадна в групата на отбора в последните три мача единствено за двубоя с Хановер, като тогава остана на пейката и така и не се появи в игра.

Бившият ас на Фиорентина на няколко пъти изрази желанието си да смени клубната си принадлежност, като на скоро сподели, че желае да се върне в Италия.