Отборът на Интер е все по близо до спечелване на титлата в Италия. Футболистите на Роберто Манчини записаха поредния си успех в последен мач от италианската Серия А срещу Торино. Интер се наложи с 1:0 като гост и отново дръпна с шест точки пред втория Рома.

„Нерадзурите” успяха да поведат в резултата още при първата си опасна ситуация пред вратата на Фонтана. Нападателят Хулио Круз засече с глава центриране от корнер на Марио Балотели в 30-ата минута. Въпреки гола във вратата си, тимът на Торино не се отказа и на свой ред създаде няколко добри положения за гол.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени особено, като доста работа имаше главния арбитър на мача Морганти, който показа цели жълти картона, седем от които за футболисти на домакините.

Най-чистото положение за Торино в мача дойде 82-ата минута когато Вентола се възползва то грешка в отбраната на Интер и от около осем метра не успя да се разпише. В последните секунди на срещата Сезар имаше отличен шанс да вкара второ попадение за Интер, но изненадващо пропусна от близко разстояние след центриране на майкон отдясно.

Така след този успех Интер се доближи значително до титлата в Италия, правейки аванса си пред Рома отново шест точки.