Звездата на Наполи - Лоренцо Инсиние даде интервю пред Sky Sport Italia, в което сподели, че отборът минава през труден период, но подчерта, че сега най-важно е всички да останат заедно.

Късно снощи Наполи пропусна да се класира за следващата фаза в Шампионска Лига, след като неаполитанците завършиха 1-1 у дома със Залцбург. По този начин Карло Анчелоти и компания ще трябва да почакат поне още известно време, докато си осигурят участието в директните елиминации.

Наполи се нуждае от една победа в следващите 2 срещи, за да играе в най-силния европейски турнир и през пролетта.

Ето какво коментира Инсиние след срещата снощи:

"Минаваме през труден период, но трябва да продължим да работим. Трябва да останем спокойни и здраво стъпили на земята. Сега непостоянството ни е най-големия проблем и ние осъзнаваме това. Мисля, че тази вечер направихме всичко възможно да спечелим, но просто не се получи. Длъжни сме да продължим да играем добър футбол и се надявам, че с малко късмет сезонът ни ще се преобърне и ще стане по-добър за всички. Мениджърът иска от нас да останем спокойни и да бъдем обединени. Това и ще направим, завърши изявлението си капитанът на Наполи.

 

Автор: Делян Калинков