Треньорът на Милан Филипо Индзаги направи интересно изказване след тежкото поражение на неговия тим с 1:3 като гост на Ювентус.

„Росонерите“ все повече се отдалечават от местата, които ще им донесат участие в Лига Европа през следващата кампания, а това е целта, която публично беше поставена пред специалиста.

Той пък демонстрира интересен начин, за да подчертае позитивите от двубоя в Торино. „Ако се абстрахираме от резултата, такова представяне ти дава много увереност в собственити сили“, каза Индзаги.

„Беше трудно да играем като равен с равен срещу Юве, особено когато не можем да разчитаме на толкова много състезатели. Ние обаче успявахме в дълги периоди от срещата.“

„Сега се надяваме да променим тенденцията в нашите резултати, но с този глад и поведение това ще се случи скоро. Допуснахме втория и третия гол в най-добрите си периоди от срещата. Притежавахме повече отпката и в тези моменти натискахме Юве. Бях впечатлен от новите попълнения, а сега трябва да възстановим част от играчите, за да имаме някаква алтернатива. Имаме толкова много контузени, а това не ни улеснява“, допълни Индзаги.