Отборът на Лацио надви с 2:1 като гост Бреша в двубой от 18-и кръг на Серия А. Марио Балотели откри резултата за домакините в 18-ата минута, а в края на първата част Чиро Имобиле от дузпа възстанови равенството. В добавеното време отново Имобиле извърши пълния обрат и донесе трите точки на своя отбор. 

Гостите можеха да поведат още в 7-ата минута, но ударът на Фелипе Кайседо бе отменен заради засада. 

В 18-ата минута Балотели изведе домакините напред в резултата, достигайки до центриране в наказателното поле и поразявайки вратата на Томас Стракоша. 

Последваха няколко неуспешни на сметката на гостите, които не доведоха до нищо сериозно. 

Само за 5 минути Андре Чистана задържа на два пъти непозволено противников футболист, за което получи два жълти картона, респективно червен и принуди отбора си да доиграе срещата с човек по-малко. 

Лацио получи дузпа, която бе изпълнена перфктно от Имобиле, който прати топката неспасяемо покрай Джеси Йоронен. 

"Римските орли" се скъсаха от пропуски през втората част. Кайседо успя да се отскубне от пазача си и получи високо подаване, но бомбеният му шут прелетя встрани от вратата. 

Последва страхотен удар на Сенад Лулич, който обаче бе спасен от още по-страхотния рефлекс на Стракоша. 

В добавеното време на срещата обаче пресата на Лацио даде резултат и Имобиле получи топката след страхотен пас в наказателнто поле. Нападателят изпрати топката право в мрежата на Стракоша и се превърна в герой за своите. 

Така отборът продължава победната си серия с 9-и пореден успех и остава на трета позиция в първенството с 39 точки в своя актив. Бреша пък е в зоната на изпадащите с 14 пункта.