Играчът на Барселона Мартин Монтоя даде индикации, че би приел оферта от италианския гранд Интер. В Италия в последните дни се появиха информации, че "нерадзурите" са основен кандидат за подписа му. 

И затова агентът на защитника предпочете да му постеле подобаващо за евентуално преминаване там. Той ще има среща с ръководителите на каталунците другата седмица, след която ще стане ясно къде ще продължи кариерата на клиента му. 

"Желанието на Мартин е само едно - да играе редовно. Той иска да е титуляр и ако Барселона не му предложи това, може би пътищата ни ще се разделят. Ще имам решителна среща с шефовете другата седмица."

"Колкото до интереса на Интер, Монтоя с удоволствие би играл там. Това би било като сбъдната мечта, защото говорим все пак за един от европейските грандове. Но и за там остава условието за редовно участие в мачовете", сподели агентът Хуан де Диос Караско. 

Освен Интер, на опашката за защитника са още тимове като Севиля и Ливърпул, така че по-вероятно изглежда той да не остане на "Камп Ноу" през новия сезон. Договорът му е до лятото на 2016 г.