Само дни преди да навърши 77 години, италианският магнат Силвио Берлускони обяви, че продължава да вярва в „истинската любов“. Многобройните връзки и разводи на собственика на Милан не са го лишили от желанието да търси жената на живота си. Според Берлускони, това сега е Франческа Паскале. 28-годишната дама обяви за Vanity Fair, че е готова да се ожени за политика, а двамата дори позираха за корицата на новия брой на списанието.

„През последните години преживях много тежки моменти, а Франческа бе непрестанно до мен. Тя ми е опора, без да иска нищо в замяна. Заради нея отново вярвам в истинската любов от жените,“ казва Берлускони за списанието. Откъси от интервюто излязоха днес в медиите на Апенините.

Идилия: На 77, Силвио Берлускони май най-после намери истинската любов

източник: Gulliver/Getty Images

Снимките за Vanity Fair са правени в имението на бившия премиер на Италия в Аркоре, близо до Милано. В интервюто Франческа разказва и за себе си, и за началото на любовната й връзка с Берлускони. „Жените през цялото време му се предлагат... Това е заблуждаващо, и затова той бе загубил представа за истинската любов. А в неговите очи виждам много мечти. Не ми беше лесно. Той дори ми каза - „Няма как да сработи, ти си твърде млада, не мога да ти дам бъдещето, което заслужаваш“. Но любовта ми ме доведе до тук. Сега той само трябва да каже „Да“, и да се оженим,“ твърди Паскале.

Идилия: На 77, Силвио Берлускони май най-после намери истинската любов

източник: Gulliver/Getty Images